Leica Register360 testen

Krijg uw eigen foto en test de Register360-software op uw eerste project.

Leica Register360 huren

Huur Leica Register360 en registreer en evalueer uw pointclouds.

Leica Register360 kopen

Koop Leica Register360 pointcloud software en krijg gratis ondersteuning inclusief Cyclone Field 360 APP.

Algemeen overzicht Leica Cyclone Register360 en Register360 BLK Edition

De registerfamilie bestaat uit de basissoftware Cyclone Register 360 en vele andere functies en uitbreidingen, die hier kort worden gepresenteerd.

Cyclone Register 360 EN Register 360 BLK Edition

Leica Cyclone Register360 is de pointcloudsoftware van Leica Geosystems. Register 360 is ontworpen voor point cloud opname, verwerking, registratie en uitvoer. Register360 is in principe verkrijgbaar in twee varianten. De goedkope variant heet Register 360 BLK Edition, die beschikbaar is voor bezitters van de BLK360 of BLK360 van de BLK2GO.  U kunt de Register360 BLK Edition bij ons  testen, huren en kopen.

Als alternatief is er ook een grote versie van Register360, die natuurlijk ook de gegevens van BLK360 en BLK2GO ondersteunt. Daarnaast kunnen pointclouds worden geïmporteerd van de Leica RTC360 of van andere fabrikanten zoals FARO Focus. De grote versie van Register 360 kan ook worden getest, per project worden gehuurd of als permanente licentie worden aangeschaft.

Gratis TruView Viewer

Leica biedt ook een gratis en krachtige pointcloudviewer. De eenvoudigste manier is om het LGS-bestand van Cyclone Register 360 uit te voeren en te delen + de TruView Viewer met collega's, zakenpartners of uw klanten te delen. De TruView Viewer is verkrijgbaar in twee varianten. Een mobiele versie, "TruView Portable", die zonder installatie en een normaal Windows-installatiebestand werkt. In ons TruView Help Center vindt u beide varianten inclusief enkele voorbeelden om te Download. We nodigen je graag uit om de Publisher Pro te testen.

Leica Cyclone Publisher en Publisher Pro

Beide uitgevers zijn uitbreidingen voor de Register360 pointcloud software.  Kortom, de meeste klanten verwachten extra software, maar dit is niet het geval. Publisher is slechts een licentie, waarmee extra functies worden ontgrendeld op de twee tabbladen Oplossingen. Met Publisher kunt u bijvoorbeeld het pointclouduitwisselingsformaat LGS-formaat exporteren, dat bijvoorbeeld ook kan worden geopend met de gratis TruView Viewer of de CloudWorx-extensies.De belangrijkste verschillen tussen de Publisher en de Publisher Pro zijn dat de Pro-versie de toepassing van zogeheten "Clipping Boxen" mogelijk maakt en directe panorama-export van uw laserscanproject mogelijk maakt. Als u geïnteresseerd bent in Publisher, vraag dan een proefversie van Publisher aan.

Point Clouds PlugIn's CloudWorx-familie

CloudWorx-extensies zijn plug-ins of extensies die de volgende CAD-programma's uitbreiden met pointcloudevaluatiefuncties. De volgende CAD-oplossingen worden momenteel ondersteund:

De CloudWorx-extensies kunnen gehuurd worden vanaf ongeveer 100 €. we nodigen u echter graag uit om de bijbehorende plug-in gratis bij ons te testen. Ook beantwoorden wij graag uw vragen over pointcloudmodellering in CloudWorxs tijdens de testperiode.

Ihre Konfiguration: