Onze Best Sellers

Leica BLK360

Verken de mogelijkheden van hoogwaardige 3D-scanning met de BLK360, nu beschikbaar bij Scanner2Go zowel voor aankoop als verhuur. Wij bieden niet alleen toegang tot deze top-of-the-line 3D laserscanner, maar ondersteunen elke klant ook met diepgaande expertise en gepersonaliseerde trainingen. De BLK360 levert ongeëvenaarde precisie, perfect voor professionals die geen compromis accepteren. Scanner2Go versterkt uw projecten met flexibele opties - koop of huur - afgestemd op uw unieke behoeften, met de belofte van continue ondersteuning en begeleiding om uw meetprocessen te optimaliseren en de rendabiliteit te maximaliseren. Deze scanner wordt veelal gebruikt om ruimtes en of gevels in te meten. Het inmeten van een te plaatsen keuken bijvoorbeeld.

Leica BLK2GO

Ontdek de toekomst van mobiele 3D-scanning met de BLK2GO, aangeboden door Scanner2Go voor zowel aankoop als verhuur. Ons deskundig team zorgt niet alleen voor toegang tot deze innovatieve handheld 3D laserscanner maar biedt ook individueel advies en trainingen op maat. Ontworpen voor de professionele markt, biedt de BLK2GO ongekende mobiliteit en efficiëntie, waardoor u de vrijheid hebt om overal en altijd te scannen. Bij Scanner2Go, waar we uitblinken in het leveren van geavanceerde technologische oplossingen, zijn we toegewijd aan het succes van uw projecten door flexibele koop- en huuropties te bieden, samen met een toegewijde ondersteuning om uw workflows te versnellen.
Deze scanner wordt over het algemeen ingezet op plekken waar snel moet worden ingemeten. Metingen t.b.v. nen2580 of metingen voor energie prestaties. Krijg alle data in een keer en meet zoals het opject er op dit moment bij staat.

Matterport

Stap in de wereld van digitale tweelingen met de Matterport, nu beschikbaar voor zowel aankoop als verhuur bij Scanner2Go. Wij zijn niet enkel uw leverancier van deze grensverleggende technologie; wij zijn uw partners in innovatie, biedend individueel advies en speciaal ontworpen trainingen. De Matterport maakt het mogelijk om met ongekende nauwkeurigheid en snelheid interactieve 3D-ruimtes te creëren, ideaal voor vastgoed, bouw, en faciliteitenbeheer. Bij Scanner2Go begrijpen we dat elk project uniek is, daarom bieden we flexibele koop- en huuropties aan die passen bij uw specifieke behoeften. Onze toewijding gaat verder dan technologie; we bieden volledige ondersteuning en begeleiding om te zorgen dat u het maximale uit uw Matterport ervaring haalt, waarmee we de effectiviteit van uw projecten en bedrijfsvoering verhogen.